Lawatan Penanda Aras Featured

08 Mar 2017
115 times

8hb mac 2017-Lawatan penanda aras Ahli Lembaga Pengelola Sekolah Pusat Pendidikan Al-Irshad ke Sekolah SABK Negeri Melaka.Sekolah Rendah Arab (JAIM)AlFalah dan Sekolah Menengah Arab Darul Falah di Kuala Sungai Baru Melaka.

Alhamdulillah lawatan ini adalah bg AL -Irshad untuk melihat pengurusan dan pentadbiran sekolah2 yg beriktiraf SABK ini.Disamping itu AlIrshad juga dapat ilmu2 yg telah dicurahkan oleh pihak pentadbiran sekolah2 ini bg melicinkan perjalanan km dlm menuju arah ke Sekolah Agama Bantuan Kerajaan tak lama lg.

Terima kasih diatas layanan yg diluar jangkaan km dimana km dilayan amat baik sekali.Terima kasih sekali lg kpd barisan pentadbiran Sek Ren Arab Al Falah juga Sek Men Arab Darul Falah.Hanya Allah sahaja yg dpt membalasnya.Sekolah2 ini merupakan sekolah yg terbaik di negeri Melaka khususnya.

Byk input2 yg telah km dapat dan pelajari.Moga hubungan silaturahmi antara kita akan terus berkekalan ..

Last modified on Friday, 28 April 2017 11:34
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Pusat Pendidikan Al Irshad,

KM15 (Batu 10), Jalan Labu Seremban, 71900 Labu, Negeri Sembilan.

Tel: 06-7911141

Sumbangan / Wakaf

irsyad-sumbangan

Kami mengalu-alukan sebarang Infaq /Wakaf/ Sumbangan dari Tuan Puan untuk dana pembangunan sekolah.

Salurkan ke : BIMB 5058010003417 PUSAT PENDIDIKAN AL-IRSHAD